Wat is uw verhaal?

Het grote verhaal van Apeldoorn vertelt over de stad en regio waarin we wonen; vanaf het moment dat de eerste mensen het gebied bezochten en zich vestigden tot nu. Van de eerste jagers en boeren en de opkomst van de ijzerindustrie tot beken, sprengen en papiermolens. En van de vestiging van het koninklijk huis in Apeldoorn tot de ontwikkeling van dorp naar stad.

Deze website brengt de geschiedenis in beeld en nodigt inwoners van Apeldoorn, leerlingen, liefhebbers en (amateur)historici uit online een bijdrage te leveren. Zo is Het grote verhaal van Apeldoorn een levend verhaal van en voor ons allemaal.

Wilt u ook een bijdrage leveren?

Download dan dit formulier (Word-bestand). Op het formulier vindt u stapsgewijs de invulvelden en de voorwaarden waaraan uw bijdrage moet voldoen. Als u klaar bent stuurt u het aan ons retour.

__________

Disclaimer:

Wilt u informatie van deze website gebruiken, vermeld dan de website en de auteur/maker (indien bekend).
De webredactie is niet verantwoordelijk voor informatie op internetpagina's waarnaar door derden in een toevoeging op deze website wordt verwezen. Ook neemt de redactie geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de aangeboden informatie op deze website.
Als u iets toevoegt aan Het grote verhaal van Apeldoorn, verleent u de webredactie toestemming om van de inhoud gebruik te maken zonder verdere verplichtingen aan u (toestemming en/of een vergoeding). De beheerder verplicht zich bij gebruik wel tot naamsvermelding van de auteur/ fotograaf/ filmmaker.
Indien u iets toevoegt van iemand anders dan uzelf, dient u - indien bekend - de naam van de maker te vermelden.
De webredactie behoudt zich het recht voor om eigen keuzes te maken. Dat kan betekenen dat een suggestie niet wordt overgenomen of dat een toevoeging wordt verwijderd.

Draai je telefoon
voor de beste beleving

Door op "ja" te klikken, ga je akkoord met het opslaan van cookies op jouw apparaat om de site navigatie te verbeteren en het site gebruik te analyseren  Bekijk ons ​​cookie- en privacybeleid voor meer informatie.